Често Задавани Въпроси

На тази страница са предоставени отговори на най-често задавани въпроси. Въпросите и техните отговори, които ще намерите по-долу, са основни и служат за запознаването на потребителя с основната дейност на Veblen и нейното функциониране.

Разгледайте офертите на нашия уебсайт и когато изберете имот, който ви интересува, изпратете ни писмо със своите въпроси, като използвате формата за запитване в опцията «Връзка с нас». Ако желаете да направите оглед, ще е необходимо да ни уведомите предварително.


Ще трябва да внесете депозит в размер на 1 000 евро по банкова сметка на фирмата. Това плащане ви гарантира, че имотът вече няма да се предлага на други заитересовани клиенти .Сумата е невъзвръщаема, в случай на отказ от покупка, от страна на резервиралия имота клиент. При сключване на Предваритерен договор, депозитът се приспада от последната вноска за апартамента.


Плащанията свързани с апартамента се заплащат само и единствено в EUR по банкова сметка на фирмата. Разплащането чрез дебитни/ кредитни карти или в брой не е възможно.


Фирмата предлага различни схеми на изплащане за всеки свой комплекс. Информация за тях може да получите кликайки на опцията `` Условия на продажба`` , поместена в страницата с информация за комплекса, в който сте резервирали своя апартамент.


Апартаментите се завършват в следния вид: тавани:- латекс; дограма: - пластмасова със стъклопакет; входна врата:- MDF; вътрешни врати:- MDF; електро прибори – монтирани и работещи: - ел. ключове и контакти; - ел. осветителни тела; Външни стени: - облицовани с топлоизолация - обработени с минерална мазилка; Климатик – 1 брой. В завършването на апартаментите не са предвидени: полагането на ламинат на пода на апартаментите и цялосното завършване на банята. В случай че клиентите искат нашата фирма да завърши тези два компонента, това ще им струва: 480 EUR - полагане на ламинат и 480 EUR – завършване на баня.


Можете да ги получите в наш офис или по пощата – това зависи изцяло от вашите изисквания. Обикновено нотариалните актове са готови няколко дни след приключването на сделката.


Всички въпроси свързани със стопанисването на апартамента следва да бъдат отнесени към `` Отдел Управление `` на съответния комплекс. Координатите на мениджърите може да откриете в страницата за контакти.


Няма това, което търсите? +359-899-983332

Свържете се с нас!